Ontworming voor hond en kat

No Worm Pro: voor de lastige eters!

Ontwormen hoeft geen probleem te zijn

Wormen zijn parasieten die op verschillende plaatsen in het lichaam van honden en katten kunnen (over)leven. Wormen kunnen veel schade aanrichten aan het lichaam.

Voor veel huisdiereigenaren is ontwormen een probleem, omdat honden en (met name) katten de ontwormingstablet niet willen eten. Dit komt door de structuur, de geur en de smaak van de tablet. De ontwormingstabletten van No Worm Pro zijn ontwikkeld met een heerlijke vleessmaak, waardoor ontwormen geen probleem meer is!


Wanneer moet ik mijn huisdier ontwormen?

Een wormenbesmetting is al gauw opgelopen. O.a. door het drinken van moedermelk, door het eten van besmette prooidieren of door de opname van wormeneieren uit de omgeving door te snuffelen, rollen en likken aan de grond, gras of ontlasting. Honden en katten volledig wormvrij krijgen, kan helaas niet. Je kunt wel je huisdier beschermen door hem regelmatig te ontwormen.

Een goed ontwormingsmiddel zoals No Worm Pro, zorgt ervoor dat de wormen die in het lichaam aanwezig zijn, doodgaan en geen eieren meer produceren. Zo kun je dus wel een ernstige wormenbesmetting bij jouw hond of kat voorkomen. Ontworm je hond of kat minimaal 4 keer per jaar, dan voldoe je aan de Europese richtlijnen van ESCAPP.

Discus TipClip over ontwormen


Ontwormen met No Worm Pro

No Worm Pro bevat de werkzame stoffen milbemycine oxime en praziquantel. Het werkt tegen een breed scala aan wormen; lint-, spoel-, haak-, zweep-, longwormen bij honden en katten. Daarnaast kan No Worm Pro ook ingezet worden ter preventie van de Hartwormziekte.

No Worm Pro is er in verschillende varianten voor honden en katten:

No Worm Pro kleine kat & kitten van 0,5 tot 2 kg (2 tabletten)
No Worm Pro kat vanaf 2 kg (2 tabletten)

No Worm Pro kleine hond & puppy van 0,5 tot 10 kg (2 tabletten)
No Worm Pro kleine hond & puppy van 0,5 tot 10 kg (4 tabletten)
No Worm Pro hond vanaf 5 kg (2 tabletten)
No Worm Pro hond vanaf 5 kg (4 tabletten)

• No Worm Pasta 10ml
• No Worm Pasta 25ml


Meer weten?

Wil jij graag meer weten over het ontwormen van jouw huisdier? Ben jij benieuwd of dit product ook geschikt is voor jouw hond of kat? Kom eens langs in de Discus dierenspeciaalzaak en vraag het de specialist. Samen maken we de juiste keuze!