Ontworming voor hond en kat

No Worm Pro: voor de lastige eters!

Ontwormen hoeft geen probleem te zijn

Wormen zijn parasieten die op verschillende plaatsen in het lichaam van honden en katten kunnen (over)leven. Wormen kunnen veel schade aanrichten aan het lichaam.

Voor veel huisdiereigenaren is ontwormen een probleem, omdat honden en (met name) katten de ontwormingstablet niet willen eten. Dit komt door de structuur, de geur en de smaak van de tablet. De ontwormingstabletten van No Worm Pro hebben een vleessmaak, waardoor ontwormen makkelijker is!


Speciaal voor de lastige eters zijn er de ontwormingstabletten van No Worm Pro. Met deze smakelijke tabletten bestrijd je de meest voorkomende wormen en het beschermt jouw hond of kat preventief tegen hartwormziekte.


Wanneer moet ik mijn huisdier ontwormen?

Honden en katten lopen al jong een wormenbestemming op door het drinken van moedermelk. Jouw huisdier kan ook last krijgen van wormen door het eten van besmette prooidieren, gras, ontlasting of het likken aan de grond of door het opnemen van wormen uit de omgeving. Honden en katten volledig wormenvrij krijgen, kan helaas niet. Door regelmatig te ontwormen, kan je jouw huisdier beschermen.

Een goed ontwormingsmiddel zoals No Worm Pro, zorgt ervoor dat de wormen die in het lichaam aanwezig zijn, doodgaan en geen eieren meer produceren. Zo kun je dus wel een ernstige wormenbesmetting bij jouw hond of kat voorkomen. Ontworm je hond of kat minimaal 4 keer per jaar, dan voldoe je aan de Europese richtlijnen van ESCAPP.


Ontwormen met No Worm Pro

No Worm Pro bevat de werkzame stoffen milbemycine oxime en praziquantel. Het werkt tegen een breed scala aan wormen; lint-, spoel-, haak-, zweep- en longwormen bij honden en katten. Daarnaast kan No Worm Pro ook ingezet worden ter preventie van de Hartwormziekte.

No Worm Pro is er in verschillende varianten voor honden en katten:

Tabletten kat
Tabletten hond


Meer weten?

Wil jij graag meer weten over het ontwormen van jouw huisdier? Ben jij benieuwd of dit product ook geschikt is voor jouw hond of kat? Kom eens langs in de Discus dierenspeciaalzaak en vraag het de specialist. Samen maken we de juiste keuze!