0 items

Inspiratieclip: Veiligheid

29 mrt. 2018

Bekijk de Discus Inspiratieclip over veiligheid in het donker. Zorg ervoor dat jij en je hond goed verlicht de straat op gaan, zodat jullie beiden goed te zien zijn in het donker! Bekijk de hondenriemen, halsbanden en accessoires in onze online winkel of laat je adviseren door de specialist in de Discus winkel bij jou in de buurt.

Tips voor een veilige en leuke wandeling
Hier volgen nog een aantal tips voor een veilige en leuke wandeling in het donker:

  • Begint het donker te worden en ben je nog niet uitgespeeld met je hond? Lichtgevende speeltjes komen dan erg goed van pas!
  • Zorg dat niet alleen je hond goed zichtbaar is in het donker, maar jijzelf ook. Draag bijvoorbeeld reflecterende kleding of een extra lampje aan jouw jas.
  • Blijf zelf altijd goed op het verkeer letten! Niet alle automobilisten zien alles en niet iedere fietser heeft goede verlichting.
  • Wandel zoveel mogelijk over goed verlichte voetpaden of fietspaden en probeer niet-verlichte, afgelegen paadjes te vermijden.

Lees ons blog 'Zien en gezien worden in het donker!' voor meer tips en weetjes over goed opvallen in het donker!

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-blog-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Hardlopen met de hond kan zowel voor jezelf als voor je hond erg plezierig zijn. Met de tips in dit artikel zullen jullie samen lopen als een team!

Vandaag de dag kun je een kat niet zomaar zonder gevaren naar buiten laten. Wil je jouw kat toch graag naar buiten laten? In dit artikel geven wij je 12 tips om dit zo veilig mogelijk te doen.

Naast het uitlaten kunnen jij en je hond ook een wat langere wandeling met elkaar maken. In dit artikel geven we je tips en advies over het maken van een lange wandeling met je hond.

Deel via