0 items

Inspiratieclip: Veiligheid

29 mrt. 2018

Bekijk de Discus Inspiratieclip over veiligheid in het donker. Zorg ervoor dat jij en je hond goed verlicht de straat op gaan, zodat jullie beiden goed te zien zijn in het donker! Bekijk de hondenriemen, halsbanden en accessoires in onze online winkel of laat je adviseren door de specialist in de Discus winkel bij jou in de buurt.

Tips voor een veilige en leuke wandeling
Hier volgen nog een aantal tips voor een veilige en leuke wandeling in het donker:

  • Begint het donker te worden en ben je nog niet uitgespeeld met je hond? Lichtgevende speeltjes komen dan erg goed van pas!
  • Zorg dat niet alleen je hond goed zichtbaar is in het donker, maar jijzelf ook. Draag bijvoorbeeld reflecterende kleding of een extra lampje aan jouw jas.
  • Blijf zelf altijd goed op het verkeer letten! Niet alle automobilisten zien alles en niet iedere fietser heeft goede verlichting.
  • Wandel zoveel mogelijk over goed verlichte voetpaden of fietspaden en probeer niet-verlichte, afgelegen paadjes te vermijden.

Lees ons blog 'Zien en gezien worden in het donker!' voor meer tips en weetjes over goed opvallen in het donker!

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-blog-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Vandaag de dag bepalen wij, de poezenbazen, wat er dagelijks op het menu van de kat komt te staan. Is dit ook het beste voor de kat?

In dit artikel lees je of en welke voorzorgsmaatregelen jij voor jouw huisdier kunt treffen om zo goed voorbereid te zijn op winterse kou.

Vind jij het ook altijd zo gezellig wanneer veel verschillende vogels je tuin bezoeken voor wat lekkers? Door vogels bij te voeren zullen ze sneller een bezoekje aan jouw tuin brengen.

Deel via