Inspiratieclip: Veiligheid

29 mrt. 2018

Bekijk de Discus Inspiratieclip over veiligheid in het donker. Zorg ervoor dat jij en je hond goed verlicht de straat op gaan, zodat jullie beiden goed te zien zijn in het donker! Bekijk de hondenriemen, halsbanden en accessoires in onze online winkel of laat je adviseren door de specialist in de Discus winkel bij jou in de buurt.

Tips voor een veilige en leuke wandeling
Hier volgen nog een aantal tips voor een veilige en leuke wandeling in het donker:

  • Begint het donker te worden en ben je nog niet uitgespeeld met je hond? Lichtgevende speeltjes komen dan erg goed van pas!
  • Zorg dat niet alleen je hond goed zichtbaar is in het donker, maar jijzelf ook. Draag bijvoorbeeld reflecterende kleding of een extra lampje aan jouw jas.
  • Blijf zelf altijd goed op het verkeer letten! Niet alle automobilisten zien alles en niet iedere fietser heeft goede verlichting.
  • Wandel zoveel mogelijk over goed verlichte voetpaden of fietspaden en probeer niet-verlichte, afgelegen paadjes te vermijden.

Lees ons blog 'Zien en gezien worden in het donker!' voor meer tips en weetjes over goed opvallen in het donker!

Overzicht van onze advies artikelen

externalId=discus-blog-detail-3-1.1.1.2.5&filter[active]=1

Is jouw hond angstig voor vuurwerk? Wacht niet totdat het geknal weer begint maar start nu met trainen. In dit artikel lees je wat je kunt doen om een rustige jaarwisseling met je hond te kunnen hebben.

Het is herfst! En daarmee is ook het pompoenenseizoen in volle gang. Is pompoen ook geschikt voor je huisdier? Je leest het in dit artikel.

Tijdens de herfstvakantie wil je lekker genieten. Neem jij je hond of kat mee op reis? Voor een zorgeloze herfstvakantie is het beslist een goed idee om je huisdier optimaal te beschermen.

Deel via