0 items

Gratis cadeautje van de Sint

Krijg een Munchy-letter voor je hond cadeau!

Koop voor minimaal € 10,- aan producten voor je hond in de Discus winkel* of via www.discus.nl en krijg een Gratis Munchy hondenletter cadeau! Dat is een leuk extraatje van de Sint! * Zie de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Bekijk producten

Schoenen zetten, liedjes zingen, verlanglijstjes maken en pakjesavond vieren. Dit leukste kinderfeest van het jaar vier je natuurlijk ook met je huisdier! Houd er de komende dagen rekening mee dat al dat lekkere strooi- en snoepgoed niet voor je huisdier bedoeld is. Pas bij het zetten van de schoen extra goed op dat je geen chocoladeletters, pepernoten of andere lekkernij binnen het bereik van je huisdier achterlaat. Ook wanneer Sint & Piet een bezoekje komen brengen op pakjesavond en beginnen te strooien, is het belangrijk om er goed op te letten dat er geen zoetigheid in het verblijf van je huisdier(en) terecht komt. Sommige van deze etenswaren zijn namelijk erg giftig voor dieren dus wees gewaarschuwd!

Wil jij je hond ook graag een Sinterklaascadeautje geven? Koop dan nu voor minimaal € 10,- aan producten voor je hond en krijg een Gratis Munchy hondenletter cadeau! Wil jij graag extra voordelig uitpakken dit jaar? Je kunt nog t/m 5 december korting komen plakken bij de deelnemende Discus dierenspeciaalzaken!

Bekijk producten

Zoek je nog leuke cadeautjes voor jouw hond, kat, konijn of knaagdier? Of ben je nog op zoek naar een sintcadeautje voor het lootje van een dierenvriend? Kom eens langs bij de Discus winkel bij jou in de buurt: https://www.discus.nl/dierenwinkels/ Wij hebben de nodige Sintspiratie voor je klaar staan. Discus de juiste keuze, ook voor Sint de dierenvrind!

Actievoorwaarden
Het gratis product wordt alleen gegeven bij bestellingen boven de € 10,00 aan producten in de categorie 'hond'. De actie is alleen geldig voor de deelnemende producten die gekocht worden vanaf 30/11/2018 t/m 05/12/2018 (datum van aankoop vermeld op het aankoopbewijs geldt als bewijs) in een deelnemende Discus winkel. Niet iedere winkel neemt deel aan deze actie en de winkels zijn dit ook niet verplicht. Informeer daarom altijd eerst voor je aankoop of deze of een gelijke actie actief is in de betreffende winkel.