Cadeautje van de Sint


Helaas, deze actie is verlopen

Deze actie was geldig t/m 6 december 2020

Koop voor minimaal € 20,- aan producten voor de hond in de Discus winkel* of via www.discus.nl en krijg een Munchy Hondenletter cadeau! Maak jij jouw hond ook blij met deze smakelijke traktatie van Sint?


* Zie de actievoorwaarden onderaan deze pagina.

Pakjesavond en huisdieren

Schoenen zetten, liedjes zingen, verlanglijstjes maken en pakjesavond vieren. Dit leukste kinderfeest van het jaar vier je natuurlijk ook met je huisdier! Houd er de komende dagen rekening mee dat al dat lekkere strooi- en snoepgoed niet voor je huisdier bedoeld is. Pas bij het zetten van de schoen extra goed op dat je geen chocoladeletters, pepernoten of andere lekkernij binnen het bereik van je huisdier achterlaat.

Ook wanneer Sint & Piet een bezoekje komen brengen op pakjesavond en beginnen te strooien, is het belangrijk om er goed op te letten dat er geen zoetigheid in het verblijf van je huisdier(en) terecht komt. Sommige van deze etenswaren zijn namelijk erg giftig voor dieren dus wees gewaarschuwd!

Wil jij je hond ook graag een Sinterklaascadeautje geven? Koop dan nu voor minimaal € 20,- aan producten voor je hond en krijg gratis een Munchy Hondenletter cadeau bij je bestelling!


Sintspiratie bij Discus

Zoek je nog leuke cadeautjes voor jouw hond, kat, konijn of knaagdier? Of ben je nog op zoek naar een sintcadeautje voor het lootje van een dierenvriend? Kom eens langs bij de Discus winkel bij jou in de buurt: https://www.discus.nl/dierenwinkels/ Wij hebben de nodige Sintspiratie voor je klaar staan.

Wil jij graag extra voordelig uitpakken dit jaar? Kom kortingstickers plakken bij één van de deelnemende Discus dierenspeciaalzaken!

Actievoorwaarden

 • De gratis Munchy Hondenletter wordt eenmalig gegeven bij bestellingen boven de € 20,00 aan producten in de categorie 'hond'.
 • Bij een online bestelling wordt het gratis product je in de winkelwagen als extra optie aangeboden bij het plaatsen van de bestelling.
 • De actie is alleen geldig voor de deelnemende producten uit de categorie 'hond' die gekocht worden in een deelnemende Discus winkel in de periode vanaf 28/11/2020 t/m 06/12/2020 (datum van aankoop vermeld op het aankoopbewijs geldt als bewijs).
 • Let op: Niet iedere winkel neemt deel aan deze actie en de winkels zijn dit ook niet verplicht. Informeer daarom altijd eerst voor je aankoop of deze of een gelijke actie in de betreffende winkel geldig is. De volgende winkels doen niet mee met deze actie:
  - Discus Rosman te Goor
  - Discus Rosman te Rijssen
  - Discus Pijnacker te Pijnacker
  - Discus Berry de Bruin te Best
  - Discus van Gils te Goirle