0 items

Kom korting plakken bij Discus!

Dat wordt weer plakken!


Er ligt weer korting op de loer...

Wil jij je huisdier eens extra verwennen met wat lekkers? Is je maatje toe aan een nieuwe slaapplek? Wil je voor de zomer nog graag verkoelende producten voor je huisdier aanschaffen? Kom dan snel kortingsstickers plakken bij één van onderstaande deelnemende Discus winkels! Plak jouw zomerse voordeel van 10%, 15% en zelfs 20% korting!

Mocht er nou geen stickervel op jouw deurmat zijn gevallen, dan hebben de deelnemende winkels natuurlijk een exemplaar voor je klaarliggen in de winkel.

Actievoorwaarden
Deze stickeractie is geldig van 01-06-2019 t/m 16-06-2019 en geldt alleen voor artikelen die in de winkel aanwezig zijn. In deze periode mag je maximaal 1 stickervel per persoon en 1 sticker per artikel plakken. Deze actie is niet geldig op reeds gedane aankopen, aanbiedingen, acties, medicijnen, boeken en levende dieren. Druk- en zetfouten voorbehouden. Uitverkochte artikelen en prijswijzigingen voorbehouden.

Deelnemende winkels
Niet alle Discus winkels doen mee aan deze spaaractie. Bekijk hier de deelnemende Discus winkels op alfabetische volgorde van plaatsnaam:

* Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 03-06-2019