Kom korting plakken bij Discus!

P(l)ak je voordeel!

Let op: De stickeractie is geldig van 25 november t/m 8 december. Van hoeveel korting kom jij profiteren?

De decembermaand is al duur genoeg! Schoencadeautjes voor het hele gezin, pakjesavond met de hele familie, verjaardagen, etentjes, borrels of dagjes uit. En als klap op de vuurpijl staan ook de Kerstdagen en Oud&Nieuw op het programma. Om ervoor te zorgen dat jij je huisdier niet over hoeft te slaan hebben wij weer een knallende stickeractie voor je! Zo kun jij ook je beste maatje eens extra verwennen met de feestdagen.

Profiteer nu van de stickeractie bij Discus en kom snel jouw persoonlijke korting plakken bij één van onderstaande deelnemende Discus winkels! Plak jouw voordeel van 2x 15% korting of 1x 20% korting op een artikel naar keuze, 25% korting op manden en kussens, 25% korting op speelgoed, 1+1 gratis op alle Discus hondensnacks of zelfs van wel 29% korting met de speciale Black Friday sticker welke alleen op vrijdag 29 november geldig is.

Mocht er nou geen stickervel op jouw deurmat zijn gevallen, dan hebben de deelnemende winkels natuurlijk een exemplaar voor je klaarliggen in de winkel.


Actievoorwaarden
Deze stickeractie is geldig van 25-11-2019 t/m 08-12-2019 en geldt alleen voor artikelen die in de winkel aanwezig zijn. In deze periode mag je maximaal 1 stickervel per persoon en 1 sticker per artikel plakken. Deze actie is niet geldig op reeds gedane aankopen, aanbiedingen, acties, medicijnen, boeken en levende dieren. Druk- en zetfouten voorbehouden. Uitverkochte artikelen en prijswijzigingen voorbehouden. De winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers die hun eigen assortiment en prijzen bepalen waardoor deze onderling van elkaar kunnen verschillen.

Deelnemende winkels
Niet alle Discus winkels doen mee aan de stickeractie. Bekijk hier de deelnemende Discus winkels op alfabetische volgorde van plaatsnaam:

* Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 18-11-2019