PRINS Protection Verkooppunten

Helaas, deze actie is verlopen

Ontvang bij aankoop van een verpakking Prins Protection gratis een Fleece & Fun speelpakket!*

* Zolang de voorraad strekt en 1 Fleece & Fun speelpakket per persoon. Actie geldig van 7 t/m 20 december 2020.

Let op: deze actie is alleen geldig bij onderstaande Discus winkels.

Waarom Prins Protection?

Prins ProCare Protection is een 100% natuurlijke geperste brokvoeding met unieke ingrediënten voor honden en katten van alle leeftijden, die gezien hun lichaamsbouw en levensstijl iets extra’s nodig hebben.

Is Prins ProCare Protection beter dan de (Prins-)voeding die ik nu geef?
Anders. ProCare Protection is speciaal afgestemd op honden en katten, die gevoeliger kunnen zijn voor problemen met hun spijsvertering, spieren, gewrichten of hart, sneller verouderen en meer risico lopen op overvoeren. Prins ProCare Protection biedt deze doelgroep extra preventieve ondersteuning.

Prins verkooppunten Protection-lijn

De Protection producten van Prins zijn uitsluitend verkrijgbaar bij onderstaande Discus dierenspeciaalzaken en online op discus.nl


Geef je trouwe beestje iets extra's
Het is winter 2020 en we zitten weer lekker binnen. Het is bijna Kerst en dus tijd om voor je hond of kat iets lekkers op tafel te zetten en iets leuks onder de boom te leggen. Speciaal daarom heeft Prins nu een leuke actie voor extra speelplezier met je hond of kat: ontvang bij aankoop van een verpakking Prins Protection gratis een Fleece & Fun speelpakket! Met behulp van het pakket, met daarin stroken fleece en een instructieboekje vol leuke spel ideeen, maak je in een handomdraai een kleurig kerstspeeltje. Let op: deze actie is alleen geldig bij onderstaande Discus winkels.

Deelnemende Discus winkels
Bekijk hier de Discus verkooppunten op alfabetische volgorde van plaatsnaam:
Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 26-11-2020