Kom korting plakken!

Bij deelnemende Discus winkels

Bekijk het overzicht onderaan deze pagina. Van hoeveel korting kom jij profiteren?

We willen allemaal wel eens van wat voordeeltjes profiteren. Toch? En met de dure feestdagen in het vooruitzicht komt dat helemaal goed uit! Daarom hebben wij weer een knallende stickeractie voor je.

Dat p(l)akt voordelig uit!

Kom voordeel plakken bij de deelnemende winkels en profiteer t/m 5 december van extra korting op je favoriete producten. Plak jouw persoonlijke voordeel van 10% korting, 15% korting of 20% korting op een artikel naar keuze, of profiteer met de speciale Black Friday-sticker alleen op vrijdag 26 november van zelfs 25% korting op jouw favoriete product!

Tip voor de Sint: Plak de kortingsstickers samen met Sinterklaas en bezorg je huisdier(en) dit jaar ook een toffe p(l)akjesavond!


Mocht er nou geen stickervel op jouw deurmat zijn gevallen, dan hebben de deelnemende winkels natuurlijk een exemplaar voor je klaarliggen in de winkel.

Actievoorwaarden

Deze stickeractie is geldig van 20-11-2021 t/m 05-12-2021 en geldt alleen voor artikelen die in de winkel aanwezig zijn. In deze periode mag je maximaal 1 stickervel per persoon en 1 sticker per artikel plakken. Deze actie is niet geldig op reeds gedane aankopen, aanbiedingen, acties, medicijnen, boeken en levende dieren. De Black Friday-sticker kan niet op diervoeding geplakt worden. Druk- en zetfouten voorbehouden. Uitverkochte artikelen en prijswijzigingen voorbehouden.

Let op: Discus winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers die hun eigen assortiment en prijzen bepalen waardoor deze onderling van elkaar kunnen verschillen. Voorkom teleurstelling en vraag altijd eerst in de winkel naar eventuele aanvullende actievoorwaarden.

Deelnemende Discus winkels

Niet alle Discus winkels doen mee aan de stickeractie. Bekijk hier de deelnemende Discus winkels op alfabetische volgorde van plaatsnaam:

* Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 22-11-2021