Kom korting plakken!

Voorjaarsvoordeel stickeractie Discus

Bij deelnemende Discus winkels

Bekijk het overzicht onderaan deze pagina. Van hoeveel korting kom jij profiteren?

Profiteren van extra nieuwjaarsvoordeel, wie wil dat nou niet! Nu alles duurder wordt kunnen we dit allemaal wel goed gebruiken. Toch? Daarom hebben wij weer een knallende stickeractie voor je om het nieuwe jaar te vieren met korting voor je dieren!
 

Dat p(l)akt voordelig uit!

Kom voordeel plakken bij de deelnemende winkels en profiteer t/m 4 februari van extra korting op je favoriete producten. Plak jouw persoonlijke voordeel van 10% korting, 15% korting of 20% korting op een artikel naar keuze.

 

Stickeractie voorjaarsvoordeel Discus

Mocht er nou geen stickervel op jouw deurmat zijn gevallen, dan hebben de deelnemende winkels een exemplaar voor je in de winkel klaarliggen.

Actievoorwaarden

Deze stickeractie is geldig vanaf maandag 22 januari 2024 bij deelnemende Discus winkels. De duur van de actie en de specifieke actievoorwaarden worden door de deelnemende winkel zelf bepaald. De looptijd van de actie kan dus per winkel anders zijn.

De stickeractie geldt alleen voor artikelen die in de winkel aanwezig zijn. In deze periode mag je maximaal 1 stickervel per persoon en 1 sticker per artikel plakken. Deze actie is niet geldig op reeds gedane aankopen, aanbiedingen, acties, medicijnen, boeken en levende dieren. Druk- en zetfouten voorbehouden. Uitverkochte artikelen en prijswijzigingen voorbehouden. 

Let op: Discus winkels worden gerund door zelfstandige ondernemers die hun eigen assortiment en prijzen bepalen waardoor deze onderling van elkaar kunnen verschillen. Aanvullende actievoorwaarden kunnen van toepassing zijn. Zie het overzicht hieronder en vraag ernaar bij jouw Discus specialist. 
 

Deelnemende Discus winkels

Niet alle Discus winkels doen mee aan de stickeractie. Bekijk hier de deelnemende Discus winkels op alfabetische volgorde van plaatsnaam: 
 

* Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 18-01-2024