PRINS diepvries vers vleesvoeding


Lekker fris, lekker vers met Prins TotalCare & FreshCare voeding!

Eet je hond slecht in de zomermaanden? Bij hoge temperaturen neemt de eetlust af. Door het warme weer ontstaat met name door het hijgen een verhoogde energiebehoefte. Het is dus juist belangrijk om in de zomer goed te blijven eten. De meeste honden vinden een diepvries vers vleesmaaltijd niet alleen lekker maar ook verkoelend waardoor ze deze eerder zullen eten.

Probeer eens de 100% natuurlijke diepvries vers vleesmaaltijden van Prins TotalCare of FreshCare. Lekker fris, lekker vers! De diepvries vers vleesmaaltijden zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de Discus dierenspeciaalzaken onderaan deze pagina.

Prins FreshCare
Vers ingevroren, vet lekker!
Diepvries vers vlees levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. De Prins FreshCare voedingen zijn 100% natuurlijke complete vleesmenu’s voor honden van alle leeftijden. Alle FreshCare menu’s bevatten minimaal 81 procent vlees.

Verkrijgbaar in Lamb, Duck, Chicken, Beef&Chicken en Horse (NIEUW). Voor iedereen die graag bewust vers vlees wil voeren! Voor kleine hondjes zijn er schijfjes van 50 gram, voor grotere honden worsten van 1 kilo.


Nieuw in de Prins FreshCare lijn: Prins FreshCare Horse. Een unieke 100 procent natuurlijke diepvries vers vleesmaaltijd met uitsluitend paard als dierlijke eiwitbron, speciaal voor gevoelige honden. Prins FreshCare Horse is inzetbaar als eliminatiedieet, maar kan ook blijvend als vaste maaltijd worden gegeven. Het is een complete hypoallergene vleesmaaltijd voor honden van alle leeftijden.

Prins TotalCare
Terug naar de natuur met diepvries vers vleesvoeding
De TotalCare voedingslijn bestaat uit vleesschijfjes die voor een groot deel uit rauwe vleesingrediënten bestaat. De volledige diepvries vers vleesmaaltijden benaderen zo dicht mogelijk een natuurlijke voeding. Het is een verantwoorde verwennerij als afwisseling op de dagelijkse brokvoeding. De hoge verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting.

Verkrijgbaar in Puppy Complete, Super Active Complete, Resist Calm Complete, Lamb&Rice Complete. Makkelijk te doseren en te geven door het gebruik van vleesschijven.

PrinsNatureCare
100% natuurlijke vleesmaaltijden voor honden
TIP: Handig voor op vakantie! Géén diepvries vleesmaaltijd, maar wel een 100% natuurlijke én gezonde vleesmaaltijd. De Prins NatureCare graanvrije worstvoedingen zijn ongeopend buiten de koeling houdbaar en daardoor makkelijk mee te nemen voor onderweg, tijdens trainingen of wedstrijden, en voor dagjes uit en vakantie.

Discus verkooppunten

PRINS diepvries vers vlees

Verkooppunten
De diepvries producten van Prins TotalCare en Prins FreshCare zijn uitsluitend verkrijgbaar bij onderstaande Discus dierenspeciaalzaken.

Bekijk hier de Discus verkooppunten op alfabetische volgorde van plaatsnaam:

Prins verkooppunten FreshCare

Prins verkooppunten TotalCare

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 28-07-2022