Vriendjes voor het leven

Gratis boekje bij aankoop van een zak Prins hondenvoeding

* Zolang de voorraad strekt en 1 boekje per persoon. Actie geldig van 6 t/m 19 september 2021. Deze actie is alleen geldig bij onderstaande Discus winkels en online op discus.nl.

Zo groeien kind en hond samen veilig én gelukkig op

We weten heel veel over kinderen en we weten heel veel over honden. Hoe kan het dan dat er in Nederland toch jaarlijks 75.000 kinderen door honden worden gebeten?

Je hoort ook vaak dat je problemen kunt voorkomen door hond en kind nooit samen alleen te laten. Maar wat blijkt? Veruit de meeste bijtincidenten gebeuren terwijl volwassenen er gewoon met hun neus bovenop staan.

Daarom maakte Prins samen met kinder- en gezinscoach en hondengedragstherapeut Cindy van Dorst van Dierbare Ontmoetingen een uniek boekje over hoe je problemen voor kunt zijn en het samenleven tussen kind en hond makkelijker, veiliger en leuker kunt maken. Omdat voorkomen beter is dan… inderdaad!

Tijdelijk gratis
Het boekje 'Vriendjes voor het leven' is nu tijdelijk gratis verkrijgbaar bij aankoop van een verpakking Prins hondenvoeding. Let op: deze actie is alleen geldig bij onderstaande Discus winkels en bij je online bestelling op discus.nl.


Gericht op wat je wél wilt
Vriendjes voor het leven – Zo groeien kind en hond samen veilig én gelukkig op’ is een aantrekkelijk vormgegeven en vlot leesbaar boekje vol praktische tips die je zowel voor huisdiereigenaren als voor professionals goed kunt toepassen in het dagelijkse leven. Niet gericht op wat je allemaal niet moet doen, maar vooral op hoe je de zaken wél kunt aanpakken. Zodat de omgang tussen kind en hond verloopt zoals je dat graag zou willen.

Uit de inhoud:
  • Herken en voorkom risicosituaties tussen jouw hond en kinderen
  • Ontdek de stresssignalen van jouw hond en kom op tijd in actie
  • Weet hoe je in allerlei situaties het best kunt reageren
  • Versterk de fantastische relatie tussen hond en kind door spel

Deelnemende winkels

Bekijk hier de deelnemende Discus verkooppunten op alfabetische volgorde van plaatsnaam:

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 19-08-2021