Kijk de film Poeslief via Pathé Thuis

Helaas, deze actie is verlopen

Ontvang een filmvoucher bij aankoop van een verpakking Prins VitalCare*

* Actie geldig van 1 t/m 14 februari 2021. Deze actie is alleen geldig bij onderstaande Discus winkels en online op discus.nl.

Kattenliefhebbers opgelet!

Pak de popcorn erbij en kijk samen met jouw huisdier naar de leukste kattenfilm van Nederland! Bij aankoop van een zak Prins VitalCare kattenvoeding in de periode van 1 t/m 14 februari, krijg je een voucher met actiecode cadeau. Deze code geeft jou toegang tot de film Poeslief welke je thuis vanaf de bank via Pathé Thuis kunt bekijken.

Let op: bij een online aankoop ontvang je de voucher per e-mail op maandag 15 februari.


Over de film:
De welbekende kat Abatutu heeft met de hulp van vele andere katten grappige en lieve kattenvideo’s verzameld en voorziet de filmpjes van commentaar. Ook geeft Abatutu een inkijkje in zijn leven als BK-er; Bekende Kat. Poeslief is een ode aan de kat en is een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers!


De beste VitalCare voeding voor je kat!

Je hebt een kat en bent op zoek naar kattenbrokjes. Gewoon, van die krokante, je weet wel. Maar dan blijkt Prins maar liefst achttien verschillende soorten VitalCare voedingen te hebben waaruit je kunt kiezen. Wij helpen je het beste kattenvoer voor je kat te vinden!


Lees verder om te ontdekken welke brokjes op jouw kat zijn afgestemd. Wat je ook kiest: alle VitalCare kattenvoedingen zijn compleet en bevatten alle benodigde voedingsstoffen.

Fit en gezond
Om te beginnen heeft Prins twee voedingslijnen voor katten: Prins VitalCare en Prins VitalCare Protection. Prins VitalCare, de naam zegt het al, bevat alles wat nodig is om je kat vitaal oftewel fit en gezond te houden. Het zijn complete voedingen die je dier alles bieden voor een gezond kattenleven.

Extra ondersteuning
Prins VitalCare Protection biedt katten die dat nodig hebben extra preventieve ondersteuning. Deze voedingen houden rekening met de specifieke gevoeligheden van de kat, zoals organen die meer bescherming nodig hebben. Ze bevatten extra voedingsstoffen voor bijvoorbeeld vacht, spijsvertering en gebit.

Heb je een kitten?
Dan heb je het makkelijk! Je kunt dan kiezen uit twee kittenvoedingen:
Heb je een oudje?
Dan wordt het al wat ingewikkelder.
Heb je een oudere kat vanaf circa 7 jaar?
Of heb je een supersenior?
  • Prins VitalCare Senior 12+ – voeding voor echt bejaarde katten, met extra ondersteuning voor de weerstand en het behoud van bespiering. Ook geschikt voor katten die wat jonger zijn dan twaalf jaar, voor het voorkomen van ondergewicht.
Heb je een volwassen kat?
Dan wordt het nog lastiger, want dan heb je keuze uit maar liefst dertien verschillende brokjes. Omdat iedere kat zijn eigen specifieke leefomgeving, behoefte en smaak heeft.


Beste kattenvoer voor een binnenkat
Binnenkatten hebben een klein leefgebied, waardoor ze vaak een minder actieve leefstijl en daardoor minder energie nodig hebben. Het beste kattenvoer voor binnenkatten is daarom:
Beste kattenvoer voor een actieve kat
Heb je een actieve kat, bijvoorbeeld eentje die veel buiten is of veel speelt?
Specifieke behoeften?
Heeft de vacht van je kat extra aandacht nodig?
Heb je een grote macho kat?
Heb je een kat die last heeft van blaasgruis?
  • Prins VitalCare Struvite – tijdelijke dieetvoeding die je na overleg met de dierenarts kunt geven aan volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis
Heb je meerdere katten?
  • Prins VitalCare Multicat – met kip, kalkoen én vis, speciaal voor katten of meerdere katten in een gezin die graag willen kiezen uit verschillende smaakjes en brokvormpjes.
  • Prins VitalCare Resist Calm – met kruidenextracten, speciaal voor gevoelige katten of katten die in een meerkats huishouden leven.


Maar wat nou als…

Maar wat nou als je een kat-met-van-alles-wel-wat hebt? Bij het kiezen van een maaltijd voor je dier kun je altijd de specialisten in de Discus Dierenspeciaalzaak of de voedingsdeskundigen van het Prins CareTeam inschakelen. Zij kennen alle samenstellingen van de voedingen van binnen en van buiten. Ze weten precies wat je nodig hebt als je bijvoorbeeld een grote langharige gesteriliseerde buitenkat met een voorkeur voor een bepaald brokje of smaakje hebt.

Deelnemende Discus winkels

Bekijk hier de Discus verkooppunten op alfabetische volgorde van plaatsnaam:

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 19-01-2021